companyevent | Filmevents - companyevent
7340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7340,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Filmevents

Filmevents

Filmeventen er vores helt store flagskib. Den kan laves i mange variationer.

 

De mest populære er James Bond filmen, reklamefilm, nyhedsudsendelsen, Charlies Angels og mange flere. Hvad enten du har lyst til at være instruktør, skuespiller eller stuntperformer så har du her muligheden for at udleve din drøm enten foran eller bag kameraet.

 

Aftenen sluttes af med en filmpremiere på jeres film som i har brugt hele dagen på at producere til stor begejstring for hele virksomheden. Send mail for mere info.

Send mail for mere info

"Nytænkning, inspiration, ihærdighed og ikke mindst et anderledes indslag er nogle af de elementer, Company Event bød ind med til vores årlige kickoff-arrangement i januar 2008."

EDB Gruppen

"Filmeventen vil være en dag vi sent vil glemme og uden tvivl kan anbefale til andre og såfremt det skulle være nødvendigt, står vi gerne til rådighed som reference."

NORDEA BANK DANMARK A/S

"Vi fik fra første møde med Company Event indtryk af den meget professionelle måde, som firmaet arbejder på, og vi besluttede os derfor hurtigt for at føre arrangementet ud i livet."

GORRISSEN FEDERSPEIL KIERKEGAARD

"Company Event sørgede for alt fra A til Z; De fandt den spændende location, sørgede for alt i forbindelse med AV udstyr, mødelokale, gruppelokaler, forplejning gennem dagen samt middag om aftenen. Vi fik et totalt arrangement, hvor vi intet behøvede at bekymre os om. Og sidst men ikke mindst fik vi glæde af vores undervisning i dans, sang og skuespil, da vi opførte scener fra musicalen ”Grease” i et meget flot pyntet lokale."

NORDISK KELLOGG ́S ApS

"Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med Company Event. De er professionelle og var med til at skabe en god stemning på dagen. De indfriede til fulde vores forventninger."

POSTDANMARK

"Det er første gang at vi har benyttet os af Company Event, men bestemt ikke sidste gang. Det var dejligt at vi trygt kunne læne os tilbage og stole på at der blev taget hånd om tingene. I har en professionel tilgang til tingene, og samtidig har i for os været en god og kreativ sparringspartner gennem hele processen."

XPON CARD

"Vallensbæk Kommune takker CompanyEvent for et rigtig spændende og udfordrende forløb på vores årlige udviklingsdag for Rådhus administrationen. Af tilbagemeldingerne fra de ansatte, på alle niveauer, har personalet lagt vægt på, at Company Event gennem hele dagen, lykkedes med at gøre dagen meget begivenhedsrig, anderledes og i særdeleshed grænseoverskridende."

VALLENSBÆK KOMMUNE

"Efter en uheldig oplevelse ved vores sidste fest, hvor arrangørerne ikke helt levede op til det aftalte, var vi en smule nervøse for, om alt nu også klappede i år. Det behøvede vi overhovedet ikke at bekymre os over. Company Event viste sig at være præcis så professionelle som håbet, så vi i festudvalget bare kunne læne os tilbage og nyde festen"

WELLTEC

"Vi var kunden i centrum fra start til slut og alt kørte som aftalt og planlagt ! CE staben er indlevende og gode til at få alle med”"

Novo Nordisk

"Som planlægger af firmaeventen, kan jeg kun anbefale Company Event. Det har været nemt at planlægge. Jeg har trygt kunne overlade tøjlerne til Company Event både i planlægningsfasen samt på selve dagen."

KD RESTAURANTS

"Filmeventen er en spændende og lærerig afdelingsdag for 60 personer, hvor der var opgaver for alle typer. Kan absolut anbefales, som en samarbejdsøvelse på tværs af forskellige sektioner."

LÆGEMIDDELSTYRELSEN