companyevent | Kickoffs - companyevent
7378
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7378,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Kickoffs

shutterstock_90199825

Kickoffs

Definiton af kick-off:

 

– Et spark , der starter spillet i et spil (som amerikansk fodbold eller soccer)

 

– Starten på noget

 

Et kick-off møde er den bedste mulighed for en projektleder til at aktivere hans eller hendes team. På dette møde kan projektledelsen etablere en følelse af fælles mål og begynde at forstå hvert enkelt individ.

 

Selvom et kick -off møde ser ud til at være et simpelt møde med alle interessenter i projektet , kræver et vellykket kick-off møde ordentlig planlægning . En stærk og klar dagsorden er et must for et kick-off møde.

 

Først og fremmest skal der tales om projektplanen, og hvordan projektplanen blev udviklet. Lav en målsætning og beslut et tidspunkt til at afholde regelmæssige møder for at tale om projektets fremdrift . Teamwork er en af de vigtigste forventninger , der skal fastsættes. Det er vigtigt at der uddybes væsentligt mere om teamwork og planlægges nogle teamwork aktiviteter lige efter projektets kick-off.

 

Vi kan hjælpe dig med din næste kickoff . Fra planlægning af mødet til teambuilding aktiviteter og som afrunding hjælpe dig med at konstruere en drejebog , som vil hjælpe dine medarbejdere med at huske al den information de fik på kickoff mødet, og hvordan de kommer videre og arbejder med materialet i fremtiden.

Send mail for mere info